Datarocks - Tietoliikenne- ja tietoturvallisuuskoulutus
Etusivu Etusivu
Yhteystiedot Yhteystiedot
Koulutus Koulutus
Linkit Linkit
Yhteydenotto Yhteydenotto
   
 


Ilmoittaudu nyt!


Datarocksin missio on tuottaa korkealaatuisia tietoliikenne- ja tietoturvallisuuskoulutuksia asiakkailleen. Keskeisinä osaamisalueina ovat tieto-ja teleliikenne, IP-teknologiat, VoIP, WLAN, laajakaista, verkon rakentaminen, lähiverkko- ja laajaverkkotekniikat, tietoliikennealan myyntikoulutukset, tietoliikenteen koulutusohjelmat ja osaamisen kehittäminen.
Datarocks Oy on vuonna 2005 perustettu yksityinen koulutus- ja konsultointiyritys, joka tuottaa tietoliikennelan ja tietoturvallisuuden koulutus- ja konsultointipalveluita yrityksille ja julkisille organisaatioille. Taustalla on vankka useiden vuosien alan koulutus- ja konsultointikokemus. Parasta osaamisaluettamme ovat IP-teknologiat, erilaiset data- ja televerkot, radioverkot, tietoturvallisuus, myyntikoulutukset sekä tietotekniikkaprojektien hallinta.


Datarocks Oy on ostanut Teleprikaati Oy:n koko osakekannan

Datarocks Oy on ostanut koko Teleprikaati Oy:n osakekannan. Teleprikaati jatkaa toistaiseksi toimintaansa omalla nimellään Datarocksin tytäryhtiönä 1.8.2018 alkaen.

 

Teleprikaati Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, joka on keskittynyt kattavasti tietoliikenneverkkojen tekniseen osaamiseen painopistealueena erityisesti koulutustoiminta. Vuonna 2013 Teleprikaati osti Finnet-liiton teknisen koulutustoiminnan, Focus koulutuksen.

 

Datarocks Oy on erikoistunut tietoliikennetekniseen ja tietoturvallisuuskoulutukseen ja -konsultointiin.

Yritys on perustettu vuonna 2005. Datarocks jatkaa vahvaa tietoteknistä osaamistaan täydentäen toimintaansa Teleprikaatin palveluilla.

Datarocks on myös valtuutettu HPE Aruba -verkkotuotteiden jäälleenmyyjä.Suunnittelemme, mittaamme ja varmistamme myös WLAN-ympäristöjen verkkovalmiuksia, laitemäärittelyjä sekä käytönaikaista suorituskykyä (ECSE, Ekahau Certified Survey Engineer).
Uutta! Linux-koulutukset perusteista vaativaan hallintaan.

Koulutukset, joita tuotamme, voivat olla muutaman päivän täsmäkoulutuksia tai pitkiä 15-30 opintopisteen räätälöityjä ja asiakaslähtöisiä koulutusohjelmia. Pääosan koulutuksistamme tuotamme itse, mutta tarvittaessa käytämme korkeatasoisia yhteistyökumppaneitamme. Tavoitteenamme on tuottaa korkeatasoisia asiakaslähtöisiä koulutuspalveluita asiakkaillemme. Tärkeintä asiakaskuntamme ovat operaattorit ja niitä lähellä olevat yritykset.


www.tilaajavastuu.fi

Olemme vastuullinen ja luotettava toimittaja.


Datarocks harjoittaa pitkäjänteistä vastuullista yrittämistä on siksi saanut siitä Asiakastiedon tunnustuksen.